HAPPY GREYHOUNDS - HAPPY GALGOS

Enkele verhalen . . . 


pic

Greyhound BEST MATE, roepnaam Jerry (geadopteerd 6 oktober 2019)

Wij zijn ontzettend gelukkig met Jerry die nu al 3 weken deel uitmaakt van ons gezin. Onze jongste spruit Inge Lente, vooraan op deze foto, heeft sinds ze gebeten werd door onze vorige hond, een panische angst van alle honden. Wij hebben nu al vijf jaar geen hond meer gehad voor die reden. Jerry heeft haar angst helpen overwinnen met zijn rust en vriendelijkheid!


pic

Greyhound Tango, nu Hermes (geadopteerd 5/10/2017)

Hier ben ik weer om je toch een klein verslagje uit te brengen. Tango nu “Hermes” doet het hier super goed. Eerste dagen wat onwennig en alleen vertrouwd aan deken van in auto.

Maar een tweetal dagen nadien ligt hij al op een kussen en dicht bij ons. Is super rustig in huis en wandelen doet hij heel graag en gemanierd. Is een super hond en we zijn heel blij dat we hem in huis gehaald hebben en jullie leren kennen hebben. Bedankt nogmaals voor alles. Ik hou jullie zeker op de hoogte. Hierbij nog een foto van onze Hermes.


pic

Greyhound Unlikely Ash nu Phantom

Het klassieke beeld s'avonds als we in de living zitten.
We love onze greykes

Ik heb zeer veel respect voor het werk dat je doet om zoveel mogelijk greykes en galgo's een mooie thuis te geven.
Ze verdienen dit echt.


pic

Greyhound Skryne Falcon nu Fairy

De orthopedische mand voor ons Fairy is toegekomen. Ik denk dat ze goedgekeurd is. Tussen Fairy en de poezen gaat het trouwens fantastisch. Als we weg zijn houden we ze wel voor de zekerheid apart, maar onze kater gaat haar zelfs kopjes geven. Dus ik denk dat dit wel in orde komt.
Delphine & Wesley


pic

Greyhound ​Dancer Abbey (Paddy)

Wij zijn super tevreden bij de komst van Dancer Abbey (Paddy). Hij begint zich thuis te voelen en slaapt als een roos.
Paddy brengt terug vreugde in huis na het verlies van onze vorige vriend Jack.


pic

Greyhound King

We dachten al dat King nooit heeft geracet omdat hij braaf blijft staan als hij konijntjes ziet. Hartelijk dank voor de foto’s van King als heel kleine puppy. Zo schattig!!!! Je kan wel op de foto’s zien dat er liefdevol met King is omgegaan door de eigenares en dat merk je ook aan hem.
Het karakter van deze honden kan je echt met geen enkele andere hond vergelijken. Wij hebben 15 jaar een husky gehad ook een heel lieve hond maar onze King spant wel de kroon.
Hij geniet zo van knuffelen en gedraagt zich zo voorbeeldig je kan het haast geloven.


pic

Greyhound FROZEN MOSHI, nu Hamlet

Dit mailtje om te zeggen dat Hamlet het bijzonder goed stelt. Wat een ongelooflijk lieve, verstandige, rustige hond!!!!! Behalve als hij konijntjes (in het bos) of katten ziet, loopt hij heel rustig aan de lijn. Hij is heel affectueus en lijkt onze gedachten wel te lezen. Hij is zo attent en kan je met zo'n ernstige, niet aflatende blik bekijken...Hij is erg enthousiast als we ons klaarmaken om te gaan wandelen, maar ligt ook ERG graag te slapen op zijn kussen of in de zetel. Zijn ontlasting is nu prima, ik geef hem telkens wat gekookte rijst bij zijn brokjes. Ik sta steeds weer versteld met welk een smaak en snelheid hij zijn kom leeg eet! Zo'n honger!
Hartelijk dank dat ik deze wonderlijke hond mocht adopteren! En ik verzeker je, in alle bescheidenheid, dat hij bij mij in goede handen is!
Groetjes, Béatrice


pic

Greyhound

Onze lieve Galga Dulce is in augustus 2016 11 jaar geworden! Zij kwam bij ons op de leeftijd van ongeveer 2,5 jaar. In de 9 jaar dat ze nu bij ons is, is ze van angstig klein meisje open gebloeid tot een prachtige ‘lady ’die écht wel weet wat ze wil!
In het begin kroop ze weg in een hoekje en bij het minste geluid begon ze al te trillen van angst. Haar eerste voorzichtige gekwispel, zo van ‘durf ik wel’, zullen we nooit vergeten!

Haar prachtige zacht bruine amandelogen keken vroeger heel verdrietig en angstig en zij durfde ons zelfs niet aan te kijken. We hebben haar rustig alle tijd en ruimte gegeven om te zijn wie zij is. Onvoorwaardelijke liefde en de boodschap ‘alles is goed’! We hebben haar laten wennen aan die hele nieuwe wereld vol geluiden, geuren en klanken waarin ze terecht kwam.

En vanuit die veilige haven dat ons huisje geleidelijk aan voor haar werd, hebben we haar laten kennis maken met die grote ‘buitenwereld’. Zij gaat nu bijna altijd en overal met ons mee, op uitstapjes, vakantie, familiebezoek, restaurant, enz.. Vorig jaar zijn we samen op vakantie naar Engeland geweest!
En sinds twee jaar hebben we een vriendje in huis genomen. Zij is nu beste maatje met onze ragdoll Bellucci. Natuurlijk speelt ze de baas over hem!

Ze heeft al zoveel meegemaakt: 5 jaar geleden zijn we verhuisd van een appartement naar een huis met een tuin! Speciaal voor haar zijn we op zoek gegaan naar een mooi plekje in de natuur! En als we nu zien hoe gelukkig zij is, kunnen we alleen maar dankbaar zijn!

Wij zijn zo ontzettend dankbaar, elke dag opnieuw, voor al het mooie dat ons meisje ons laat zien. We hebben door haar ogen leren kijken en zij heeft ons écht geleerd wat onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen is! Zij is het mooiste ‘geschenk’ van het universum dat we ooit hebben gekregen!

We houden van haar, zielsveel, van heel haar wezen!

Dank je wel Dulce, voor wie jij bent! jij hebt ons ook een nieuw leven gegeven en onze dromen helpen waar maken!
Jan & Mireille


pic

Greyhound Rossmon Buttons

Wij konden ons geen betere kameraad wensen, lief, aanhankelijk, magnifiek met de kleinkinderen, en ook nog een prachtig dier. Ze is al mee geweest naar Frankrijk, gedroeg zich prima in de auto en voelde zich onmiddellijk thuis in de nieuwe omgeving. (april 2017)


pic

Greyhound Panther

Hier nog enkele foto's van Panther. Het gaat super goed met hem.
Het is een schat van een hond. We zouden hem niet meer kunnen missen.
Groetjes Christel en Dirk (april 2017)


pic

Greyhound Billy

Billy is nu een maand bij ons en we zouden hem niet meer kunnen wegdenken uit ons gezin! Vanaf dag 1 heeft Billy hem gedragen alsof hij al altijd bij ons geweest is. Hij was meteen zindelijk en slaapt 's nachts zonder problemen in de zetel. Als we gaan werken zijn is hij ook zeer braaf. Ook onze andere hond heeft hem zonder problemen aanvaard en deze zou Billy wel eens deugnieterij durven tonen :) Billy zijn karakter is volledig open gebloeid.
Je kan hem zeker geen beschaamde hond meer noemen want op wandelingen (zijn favoriete activiteit) gaat hij graag iedereen groeten.
We willen jullie dus enorm bedanken voor deze pracht van een hond, ik zou al niet meer zonder mijn knuffelbeer kunnen!
Ook in naam van Billy bedankt! (december 2016)


picture

Greyhound Rozanne

Wat zijn wij blij met onze nieuwe lieve viervoetster in huis!!! Onze Miss Roz is al heel gewoon hier in Hasselt: ze eet goed,slaapt goed in haar bench,
is flink zindelijk,wandelt graag en trekt niet, is lief voor haar soortgenoten, aardig voor bezoekers en kinderen enz. Enfin, een droomhond!!!
En dit allemaal dankzij u, uw werk in de organisatie. Dank ook in naam van Rozanne!
Vriendelijke groeten, L. en C.